Smart Lucia

OSAKSI
LUONTOA

Smart Lucia on ainutkertaisia, ikimuistoisia luontoelämyksiä ja asumiskokemuksia luova elämystila. Tässä uuden sukupolven älykkäässä ja täydellisesti varustellussa lasisessa tilaratkaisussa yhdistyvät moderni lasityö ja luonnon estetiikka.

Smart Lucian lumo on itse koettava.

Varaa esittely

Smart Lucia

Smart Lucia® - Monikäyttöinen lasi-iglu revontuli- ja elämysmatkailuun

Smart Lucia on uuden sukupolven täydellisesti varusteltu lasinen elämystila. Modulaarisen rakenteen ansiosta sitä voidaan helposti muunnella hyvinkin erilaisiin käyttötarpeisiin. Älykäs Smart Lucia tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia ja täysin uudenlaisia elämyksiä.

Smart Lucia sopii erityisesti ainutlaatuiseen elämysmatkailuun. Moduulirakenteen ansiosta tila voidaan muuntaa helposti myös yrityksen edustustilaksi tai yksityishenkilön innovatiiviseksi vapaa-ajan asunnoksi.

Älykkäät ratkaisut eivät ole enää ainoastaan tulevaisuuden haaveita; ne ovat käsillä oleva tilaisuus edelläkävijälle. Älykäs elämysmatkailu avaa uudenlaisia, mutta todellisia mahdollisuuksia.

Pohjoisen mytologia, loputtomat metsät ja avarat järvet yhdistettynä moderniin elämysmatkailuun luovat ainutlaatuisen, kilpailukykyisen konseptin.

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva Smart Lucia.

Seuraa Smart Lucian tarinaa. Tilaa uutiskirjeemme tästä