Smart Lucia

OSAKSI
LUONTOA

On aika luoda toisenlaisia muistoja

Smart Lucia on uuden sukupolven älykäs ja täydellisesti varusteltu lasinen tilaratkaisu, jossa yhdistyvät moderni lasityö ja luonnon estetiikka.

Smart Lucia on kuin elävä taulu. Ympäröivä maisema maalautuu lasin pintaan ja luo elämyksen, jota ei voi kuvata sanoin - tulet osaksi luontoa.

Smart Lucia

Smart Lucia® - Osaksi luontoa

Smart Lucia on uuden sukupolven täydellisesti varusteltu lasinen elämystila. Modulaarisen rakenteen ansiosta sitä voidaan helposti muunnella hyvinkin erilaisiin käyttötarpeisiin. Älykäs Smart Lucia tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia ja täysin uudenlaisia elämyksiä.

Smart Lucia sopii erityisesti ainutlaatuiseen elämysmatkailuun. Moduulirakenteen ansiosta tila voidaan muuntaa helposti myös yrityksen edustustilaksi tai yksityishenkilön innovatiiviseksi vapaa-ajan asunnoksi.

Älykkäät ratkaisut eivät ole enää ainoastaan tulevaisuuden haaveita; ne ovat käsillä oleva tilaisuus edelläkävijälle. Älykäs elämysmatkailu avaa uudenlaisia, mutta todellisia mahdollisuuksia.

Pohjoisen mytologia, loputtomat metsät ja avarat järvet yhdistettynä moderniin elämysmatkailuun luovat ainutlaatuisen, kilpailukykyisen konseptin.

Lue lisää

Продукт
ожидания
Контактная информация

For more information about our products, sign up here for our newsletter.