Smart Lucia

OSAKSI LUONTOA

On aika luoda toisenlaisia muistoja

Smart Lucia on uuden sukupolven älykäs ja täydellisesti varusteltu lasinen tilaratkaisu, jossa yhdistyvät moderni lasityö ja luonnon estetiikka. Smart Lucia on kuin elävä taulu. Ympäröivä maisema maalautuu lasin pintaan ja luo elämyksen, jota ei voi kuvata sanoin - tulet osaksi luontoa.

SMART LUCIA - OSAKSI LUONTOA

Smart Lucia on uuden sukupolven älykäs ja täydellisesti varusteltu lasinen elämystila. Modulaarisen rakenteen ansiosta sitä voidaan helposti muunnella hyvinkin erilaisiin käyttötarpeisiin. Älykäs Smart Lucia tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia ja täysin uudenlaisia elämyksiä.

Smart Lucia sopii erityisesti ainutlaatuiseen elämysmatkailuun. Moduulirakenteen ansiosta tila voidaan muuntaa helposti myös yrityksen edustustilaksi tai yksityishenkilön innovatiiviseksi vapaa-ajan asunnoksi.

Älykkäät ratkaisut eivät ole enää ainoastaan tulevaisuuden haaveita; ne ovat käsillä oleva tilaisuus edelläkävijälle. Älykäs elämysmatkailu avaa uudenlaisia, mutta todellisia mahdollisuuksia. Pohjoisen mytologia, loputtomat metsät ja avarat järvet yhdistettynä moderniin elämysmatkailuun luovat ainutlaatuisen, kilpailukykyisen konseptin.

Katso esite

SMART LUCIAN SYNTY

Smart Lucia syntyi saunassa – paikassa, joka on satojen vuosien ajan toiminut alkulähteenä uudelle elämälle. Smart Lucian isä, yrittäjä Kari-Matti Ruhanen sai saunoessaan vision siitä, miten hän nukkuisi taivasalla täysin lasitetussa mökissä. Siitä voisi katsella taivasmaisemaa ennen nukahtamista ja heti herätessä.

Smart Lucian on suunnitellut arkkitehti Teemu Pirinen. Pirinen tunnetaan modernista, ilmavasta ja geometrisesta tyylistään. Hän on voittanut mm. German Design Award - palkinnon vuosina 2018 (Y-talo) ja 2020 (Javri Lodge).

Pirisen suunnittelufilosofia on luoda ekologisesti kestäviä ja terveitä rakennuksia, jotka ovat myös yksilöllisiä ja luonteikkaita.

Tutustu arkkitehtiin

YMPÄRIVUOTISTA VIIHTYVYYTTÄ

Smart Lucia sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön ja asumiseen. Koska Smart Lucia toimitetaan valmisratkaisuna, on se välittömästi käyttöönotettavissa: rakenteesta on suunniteltu kokonaisena ja valmiina paikalle kuljetettava tuote.

Jo Smart Lucian perusvarustelu tarjoaa elämään luksusta. Lisäksi sisätilan ratkaisut ovat muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Smart Luciaan avautuvasta eteistilasta on kulkuyhteys kylpyhuoneeseen sekä oleskelutilaan, jonka yhteyteen saa halutessaan kompaktin keittiön. Sisätilojen tärkein piirre on esteetön näköala ulos, niin taivaalle kuin ympäröivään maisemaan.

Tutustu teknisiin tietoihin

Изображений