savon lasituote

YRITYS

Smart Lucian valmistaa Savon Lasituote Oy, joka on lasien ja lasitusjärjestelmien myyntiin ja asennuksiin erikoistunut lasiliike. Olemme suunnanneet katseen tulevaisuuteen ja moderniin lasityöhön. Smart Lucian lisäksi yksi Savon Lasituotteen tärkeimmistä innovaatioista on Lucia-Lasipaviljonki®.

​​​Täyden palvelun lasiliike

Savon Lasituote Oy on Ylä-Savon monipuolisin lasien ja lasitusjärjestelmien myyntiin ja asennuksiin erikoistunut lasiliike, joka perustettiin Iisalmessa vuonna 2008. Parkatilla sijaitsevalla toimipaikallamme on pitkä perinne lasinvalmistuksessa - aikaisemmin samassa kiinteistössä tuotettiin 40 vuoden ajan lasituspalveluja.

Tärkeimpiä innovaatioitamme ovat älykäs elämystila Smart Lucia sekä Lucia-Lasipaviljonki®. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös erilaiset lasitusratkaisut ja lasituotteet. Tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, kotimaisista materiaaleista.

Tavoitteenamme on kehittyä SmartLucia-hankkeen avulla merkittäväksi lasisten tilaratkaisujen kehittäjäksi ja valmistajaksi. Euroopan aluekehitysrahaston avustuksella on merkittävä rooli hankkeen toteuttamisessa.

Työmme laadun takaa vankka kokemuksemme ja asiantuntemuksemme lasi- ja metallialalta, asiakaslähtöinen lähestymistapamme sekä kyvykkyytemme uusiin innovaatioihin ja luovuuteen. Yrityksemme katse on suunnattu tulevaisuuteen ja moderniin lasityöhön.