22.11.2018

Smart Lucian pilottituote Apukka Resort -lomakohteeseen

Meillä on ilo ilmoittaa, että ensimmäinen Smart Lucia lanseerataan pilottikäyttöön upeassa Apukka Resort -lomakohteessa Rovaniemellä. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea revontulet Smart Lucian korkealuokkaisesta miljööstä käsin.

Napapiirin pohjoispuolella sijaitseva Apukka Resort tarjoaa jää- ja revontulimajoitusta sekä monipuolisia ohjelmapalveluita arktisen matkailun ystäville. Olkkajärven rannalla sijaitseva lomakohde huokuu pohjolan rauhaa kaukana kaupunkien hälystä ja valoista. Kohde sijaitsee ainoastaan 15 minuutin päässä Rovaniemen keskustasta ja 8 minuutin päässä lentokentältä sekä Joulupukin Pajakylältä. Tiesitkö, että Apukka Resortissa on käytössä revontulihälytysjärjestelmä, joka halutessasi herättää sinut keskellä yötä revontulien ilmestyessä taivaalle?

Smart Lucian toista lanseeraustilaisuutta vietetään Apukka Resortissa torstaina 29.11.2018. Kutsuvieraille tarkoitetussa lanseerustilaisuudessa vieraat pääsevät tutustumaan valmiiseen Smart Luciaan. Tilaisuudessa kuullaan Savon Lasituotteen toimitusjohtaja Kari-Matti Ruhasen ja tuotepäällikkö Reijo Hynysen puheenvuorot Smart Lucian ideasta, ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista. Puhujaksi saapuu myös Smart Lucian suunnittelusta ja muotokielestä vastaava arkkitehti Teemu Pirinen.

Haluatko kokea Smart Lucian ensimmäisten joukossa? Mikäli olet kiinnostunut Smart Lucian hankinnasta esimerkiksi yritys- tai matkailukäyttöön, tarjoamme mahdollisuuden tutustua tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin koeyöpymisen merkeissä ennen ostopäätöksen tekoa. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotepäälliköltämme Reijo Hynyseltä.

Yhteydenotot:

Reijo Hynynen
Tuotepäällikkö

040 523 3067
reijo.hynynen@smartlucia.fi