TEKNISET TIEDOT

TERÄSTÄ
JA LASIA

Smart Lucia yhdistää suomalaisen lasityön, innovatiivisen muotoilun ja luonnon estetiikan, jotka kietoutuvat toisiinsa saumattomasti. Smart Lucian rakennetta kannattavat minimaaliset teräspilarit, jotka on suunniteltu esteettömän näkymän optimoimiseksi.

Smart Lucian ulkopinta on täyttä lasia, lukuun ottamatta lasielementtien välisiä mustia saumoja ja alareunan mustaa teräsnauhaa. Ulkonäkö on moderni, pelkistetty ja se luo illuusion mittakaavattomuudesta. Sisätilojen materiaalivalinnoissa jatkuu sama ajaton linja.

ÄLYKÄS LASI

Smart Lucian pääelementti on älylasi, jonka pinnassa oleva selektiivipinnoite lämpenee sähköverkkoon kytkettäessä. Pinnoite on täysin läpinäkyvää, joten lasi ei eroa ulkonäöltään tavallisesta lasista. Lasin pintalämpötilaa ohjataan termostaatilla ja lasi lämpenee vain silloin, kun lämmitykselle on tarvetta. Älylasi pitää sisälämpötilan miellyttävänä missä tahansa säässä, niin viileinä pakkasöinä kuin kuumassa kesäauringossa. Kattolaseihin voidaan tarvittaessa asentaa lumitunnistimet, joiden anturat havaitsevat katolle putoavan lumen ja aktivoivat lämpövirran. Tämä mahdollistaa taivasnäkymän revontulien ja tähtien tarkkailuun.

KÄYTTÖVALMIIKSI HETKESSÄ

Smart Lucia asennetaan joko tehdasvalmisteisen alustaratkaisun tai pilareiden päälle. Pohjatöitä varten on saatavana pohjan sapluuna, jonka avulla viemäröinnin sekä vesi- ja sähköliittymien paikat saadaan tarkasti kohdalleen. Asennustyöstä on tehty näin mahdollisimman suoraviivaista. Riittää, että asennuspaikalle pääsee nosturiajoneuvolla.

Smart Lucian vaatimat huoltotyöt ovat minimaalisia. Helpon asennuksen ansiosta Smart Lucian paikkaa on mahdollista vaihtaa esimerkiksi kausivaihtelut huomioon ottaen. Smart Lucia voidaan asentaa minne tahansa, havumetsään, nurmikolle tai merenrantakalliolle. Vain mielikuvituksesi on rajana.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva Smart Lucia.